Cachen rond Kanis met Kruimbol & Stonehorse

SAMSUNG CAMERA PICTURES Dit jaar mocht ik mee met het jaarlijkse “eind September cache uitje” van Kruimbol & Stonehorse. Zaterdag om +/- 13.00 uur werd voor huize Stonehorse de Camper vol geladen en vertrokken we richting Kanis/Woerden.

Aangekomen in de omgeving werd er een mooie parkeer plek voor de Camper gezocht, de fietsen werden afgeladen, de GPS-en aangezet, we waren klaar voor vertrek en het weekend cachen ging van start.
Het doel van deze dag was de “Polder Trail” maar natuurlijk werden er ook omliggende cache meegepikt, er werden enkele zeer leuke caches gevonden. Na 35 km en 52 caches werd het tijd om de camping “Oortjeshek” in Kanis op te gaan zoeken.
Aangekomen op de camping rook je de “frisse” boeren land lucht al, we konden de camper naast de koeienstal neerzetten. Tot onze verbazing bleek de camping vol te staan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
Mooi weer Gaat dit passen? ff loggen

Na een goede nachtrust werd ik wakker met het geluid van de koeien, uit het raam kijkend van de camper zie ik de koeien langs de camper de wei in lopen. Dat is nog eens landelijk wakker worden.
koeienEven later werd het ontbijt met de broodnodige koffie naar binnen gewerkt en werd alles klaar gemaakt voor vertrek.

Dag 2, met als doel “fietsrondje Kamerik” en natuurlijk met de nodige uitstapjes naar andere caches.
De eerste cache lag bij de camping, hier wel ff moeten zoeken want hij was erg leuk verstop een goed falsbegin van wat vast weer een mooie dag gaat worden. We hadden vernomen dat de Kissiezoekers ook de fietsronde zouden gaan doen, maar ze zouden een half uur later vertrekken dan ons. We konden het niet laten om bij de eerste cache ff een geintje uit te halen.
Een oplettende facebooker zag dat de schrijver van de log zich een aantal maanden had vergist haha.
Na Nr. 5 van de trail zouden we een klein uitstapje maken voor wat andere caches o.a. de PIN serie, deze waren soms echter behoorlijk moeilijk verstopt maar er zaten ook zeker hele mooie bij.

Een halve dag later, dus veel later dan gepland waren we weer op de route van “fietsrondje Kamerik”
Ongeveer 75 km later en 115 caches, het was inmiddels 19.45 uur kwamen we weer in Kanis aan. Het was tijd om te gaan eten, dus aan tafel geschoven in Kanis enige café/restaurant en genoten van een heerlijke en verdiende maaltijd.Wat een mooie en leuk verstopte caches zijn we vandaag tegen gekomen, echt TOP

 SAMSUNG CAMERA PICTURES  SAMSUNG CAMERA PICTURES  SAMSUNG CAMERA PICTURES
Titanic Plof kip afvalbak
 SAMSUNG CAMERA PICTURES  SAMSUNG CAMERA PICTURES  SAMSUNG CAMERA PICTURES
Mag hier niet komen een rondhang klomp zie ze vliegen

Dag 3, staat in het teken van een rondje Braasemermeer de “Trail Kaag & Braassem” Deel 1 & 2
SAMSUNG CAMERA PICTURESNa het ontbijt werd de camper gereed gemaakt voor vertrek en reden we richting Papenveer, daar werd een parkeerplaats gezocht en we konden weer op weg.
Ook vandaag was het weer erg mooi maar er stond net als voorgaande dagen een straf windje. Het was gewoon genieten van de caches in deze omgeving, tijdens het rondje moesten we nog 2x met het pondje over.SAMSUNG CAMERA PICTURES Omdat er toch regelmatig een uit de PIN serie niet werd gevonden besloten we een paaltjes serie te doen, en gelukkig maar want het waren zeer mooi verstopte caches.
Na circa 60 km fietsen komen we rond 18:30 uur weer aan bij de camper met circa 80 caches op de teller.

Even samengevat:

– 3 dagen gecached– +/- 170 km gefietst
– 251 caches gevonden
– en dit maal geen ongelukken

Het was wat mij betreft een zeer geslaagd weekend, qua gezelschap, omgeving, kwaliteit van de caches en het weer.
Ik zeg een TOP weekend

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone