Dagje Speedcachen in Jülich (DE)

SAMSUNG CAMERA PICTURES Vandaag stond een dagje “Speedcachen” in en rond Jülich Duitsland op het programma samen met @Kruimbol en @Stonehors(e).
Om ongeveer 7.30 uur vertrokken wij vanuit Zutphen richting Jülich (DE) waar we om 10.00 uur aankwamen.
GPS aan en….. wat is dat nou geen caches erin???? Oeps heb blijkbaar gisteren met plaatsen van de laatste opgeloste puzzels vergeten het bestand anders te noemen, nu dus alles overschreven 🙁
Gelukkig hadden de heren het wel goed voor elkaar, vandaag zou mijn taak zijn de stempel in de gevonden caches te zetten.
SAMSUNG CAMERA PICTURES
De ene na de andere cache werd vlot gevonden met af en toe  een DNF, maar daar hadden de Duitsers een oplossing voor 😉 Zelfs als het kokertje er gewoon lag.
De route voerde ons over fietspaden en door weilanden waar Kruimbol het net dat was gespannen om de SAMSUNG CAMERA PICTURESschapen niet te laten ontsnappen ff over het hoofd had gezien 😉 HaHa.
En af en toen was er een uitdaging waar Stonehors(e) wel erg lang twijfelde 🙂 maar uiteindelijk toch ook maar besloot om de oversteek te wagen.SAMSUNG CAMERA PICTURES
Een andere uitdaging was de beklimming van de alpe d’huez , pufff daar zaten behoorlijk steile klimmetjes in.

Natuurlijk had ik ook weer een domme actie, ff proberen al fietsend te loggen. Dus met de stempel in de rechterhand, flink wat vaart gemaakt en…… niet kunnen loggen maar wel snel kunnen remmen. Helaas met de voorrem met als gevolg een mooie duikeling over mijn stuur met een landing op het asfalt 🙁 Gelukkig niet veel aan over gehouden behalve een licht gekneusde pols en de heren hadden buikpijn van het lachen, hoe dom kan je zijn.
Niet veel later remden we bij een cache en toen….. klabats….. rijd Stonehorse in volle snelheid in op Kruimbol, tja toen had ik ff buikpijn van het lachen 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na een heerlijke avond maaltijd (Döner) zijn we weer richting de auto gefietst, om vervolgens nog de nodige caches met de auto te doen. En reden we nu over een weg of was het nu een fietspad, ach wat maakt het uit…..

Al met al een zeer geslaagde dag. Kruimbol en Stonehors(e) bedankt voor de gezellige dag, was voor herhaling vatbaar.

88 km gefietst
240 founds
9 not founds

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone