De laatste T5’s van deze vakantie

EOS 300D DIGITAL CMOS RAW Het doel vandaag was “Adlerhorst” GC1YY1Z.
Deze stond echter op temporarily unavailable. Dus eerst maar eens op locatie gaan kijken. Daar was de cache duidelijk zichtbaar, maar waarom is die dan offline???? Laten we gewoon maar ff een kijkje nemen. Nadat we hele theorieën hadden gemaakt hoe het touw te bevestigen bleek al snel dat we hiervan moeten afwijken. Het werplijntje knapte tijdens het binnen halen van het touw.
Dus werd het touw al bolderend naar de bevestigingshaken op de rots gebracht, daarna kon het abseilen naar de cache beginnen. Aangekomen bij de cache werd er een mooie box gevonden met daarin een logboek, dus kon er gelogd worden.

EOS 300D DIGITAL CMOS RAW Hierna zijn we door gereden naar “Schnullerzatz on the Rocks” GC1KRZQ.
Dit was een mooie abseil-cache waarbij de cache weer verstopt lag in een holte in de rots. Eenmaal aangekomen hebben we ons zelf in de gordel gehesen en ben ik weer naar het randje gelopen, waar natuurlijk weer ff gewacht moest worden 🙂 voor de foto. Toen ik verder naar beneden ging stond ik op een gegeven moment met mijn voet op een groot stuk rots dat los zat. Dit was ff een eng moment want je wilt niet dat je tijdens de abseil wordt ingehaald door een rots.
Nadat de cache was gelogd nog ff met de stijgklem geoefend.

Dit was naar alle waarschijnlijkheid mijn laatste T5 tijdens deze vakantie, ik heb er echt van genoten en zal bij terugkomst in Nederland zeker een aantal T5 caches gaan bezoeken.

wordt vervolgt……

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone