Eerste T5 cache tijdens vakantie Luxemburg

EOS 300D DIGITAL CMOS RAW Vandaag was het dan zover mijn eerste T5 cache “Tëlberswee” GC16Y6N Nadat ik me thuis grondig had ingelezen was het tijd om de theorie om te zetten naar praktijk. Samen met Ami2cv naar de cache gereden, de cache ligt in een holte in de rots. Tijdens de klim maar boven zagen we links beneden een ladder liggen???? luxemburg-Telberswee_002
Nee, dat is niet leuk we gaan abseilen.
Eenmaal boven aangekomen werd het touw om de boom vast gemaakt en hesen we ons in de gordels, nu moest het gaan gebeuren. Na alles grondig te hebben gecheckt liep ik langzaam achteruit naar de rand, stukje voor stukje totdat…. Op de rand moet je ff blijven hangen met je handen los dan maak ik een foto zei Wiljan.
Of ik dat nu zo leuk vond….? Toch maar gedaan en daarna met ligt trillende benen naar beneden.

Nu moest ik nog de holte in…. Na enkele pogingen lukte het en kon ik mijn naam in het logboek schrijven. Daarna de weg naar beneden vervolgt en eenmaal aangekomen op de grond, leek het wel of ik gezwommen had. Helemaal doorweekt van het “angst” zweet maar met een enorme grijns op mijn gezicht.
Dit is GEWELDIG!!!!

Daarna zijn we de serie “Angelswee” gaan doen, deze bestond uit 6 Mysteries.

EOS 300D DIGITAL CMOS RAW We begonnen met “The Devil” GC1Z09F auto geparkeerd rugzak vol met eten en drinken en daar gingen we.
Na een paar honderd meter kwamen we aan bij de cache locatie, de cache lag in een gat in de rots op ongeveer 2,5 a 3 meter hoogte. Wiljan ging bolderend naar de cache.Angelswee_004 Zo dat was Nr. 1 weer terug naar de auto en op naar de volgende.
De auto werd aan de rand van het bos geparkeerd, vanuit hier konden we er 4 zoeken. Dus geen rugzak met eten en drinken mee….???? Tja dat was ff dom van ons. Het is hier niet zo als in Nederland bleek al snel want we konden tijdens het cachen geen wandelpad vinden, je moest je eigen pad maken door de wildernis heuvel op en heuvel af. De ene plek was nog mooier dan de andere maar wat hadden we een spijt dat we de rugzak niet hadden meegenomen.   EOS 300D DIGITAL CMOS RAW

Terug bij de auto eerst wat gedronken. We moesten er nog een, aan de andere kant van de weg.
Met de auto reden we ditmaal zo dicht mogelijk naar de cache, via een “soort” pad dat door het bos heen liep. We moesten uiteindelijk nog zo’n 350 meter lopen, en nee niet over een pad maar weer dwars door het bos. Eenmaal aangekomen op de bestemming bleek het de moeite allemaal waard te zijn geweest, wat een mooi uitzicht.
Al met al een vermoeiende maar zeer geslaagde cache dag, morgen gaan we weer een nieuwe uitdaging aan 🙂

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone