Kwaliteit cachen in Duitsland

SAMSUNG CAMERA PICTURES Vandaag vertrokken we, Kruimbol, Stonehorse, Mama Loe en Garfieldnl voor een dagje kwaliteit cachen richting Duitsland. Weer eens wat anders dan een trailtje, nu was het hoofd doel kwaliteit en ik kan je zeggen dat is gelukt.
Na een gezellige autorit kwamen we via een kleine omweg aan op de plaats van bestemming, het cachen kon beginnen.

Een van de eerste caches was “Incantatrix Hertensis”  GC46Q18 hier stond bij vermeld dat een BMI< dan 30 noodzakelijk was om de cache te kunnen pakken, tja in ons gezelschap waren de kaarten al snel geschud. Stonehorse kwam als enige in aanmerking om af te dalen naar deze cache. 😉
Door de opening was ik waarschijnlijk ook wel gekomen, maar of de ladder mijn gewicht had kunnen dragen tja dat zullen we nooit weten….. 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
Boswandeling  De ingang  Aankomst
 Afgerukte arm

Op naar  een LP “Dosenfriedhöfe: Herten” GC43QE6.
Na enig speurwerk en niets gevonden te hebben wouden we het al opgeven, maar opeens zagen we een aanwijzing en konden we verder zoeken.
Het spoor leide ons naar de verstop plaats van de cache, maar hoe we ook zochten er werd niet gevonden. Na enkele foto’s te hebben gemaakt besloten we onze weg te vervolgen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
Zoeken Hint Stukje natuur Zooi

Hierna volgden er een paar mooie oppikkers:

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

En toen kwamen we bij een van de Toppers van de dag: “Euli is making Friends” GC41X87, wat een geweldig mooi uitgevoerde cache behuizing.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Nog onder de indruk van de vorige cache kwamen we niet veel later aan bij “Töff Töff für das Kind im Manne (und Frau 🙂 )” GC31EQD
Tja wat moeten we hier van zeggen…. Zo’n mooi uitgedachte cache behuizing heb ik nog nooit gezien.
Hier komt het kind in je weer naar boven. Eerst moest je een kluis openen en daarin lag de besturing van de hijskraan, vervolgens moest je met de hijskraan een deurtje openen. En toen kwam er opeens een trein aan rijden met meerdere wagonnetjes, waarin het logboek en de overige cache items zich bevonden.

fav-de_mark082 SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zou dit nog kunnen worden overtroffen?
We gingen vervolgens nog wat klim caches doen, geen grote uitdaging qua hoogt maar altijd weer leuk om tussen hemel en aarde te hangen en een cache te loggen.

De eerste nachtcache was “Zu Zweit @night” GC2X1FH met ruim 1400 Favorieten 🙂
Als een speer gingen Kruimbol en Stonehorse van start, ze hadden zo’n hoog tempo dat ik op een gegeven moment het idee kreeg dat we wat hadden gemist. En ja hoor eenmaal aangekomen bij het eerste WP bleek dit WP 3 te zijn. Vervolgens zijn we wat voorzichtiger verder gegaan en het ene na andere WP werd gevonden.De verschillende WP’s waren mooi uitgedacht, maar door het vele gebruik waren de meest aan onderhoud toe dat was wel erg jammer. Het was wel een mooie nachtcache en na nog een “klein” foutje werd de eindcache toch nog gevonden.

SAMSUNG CAMERA PICTURESAls afsluiting van de dag werd “Wo ist Kumpel Anton” GC34P7Z bezocht deze had ruim 1100 Favorieten.
Eigenlijk wil ik hier niet te veel over zeggen, want deze moet je gewoon zelf gedaan hebben 🙂 Het is een niet al te lange wandeling met leuke WP maar vooral bij het eerste deel was het pad naar WP 1 erg leuk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
B=? Zoeken Afdaling Donkere gang

Dit was een waardige afsluiter van een dag vol Favorieten.
We hebben uiteindelijk 17 caches gevonden met in het totaal meer dan 6000 Favorieten. 🙂

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone