Larochette, verlaten Hotel

Dag 6:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vandaag gaan we een verlaten Hotel bezoeken, na een tip van de Huismannetjes en voor de rest zien we wel waar we uitkomen….

De “975th Ghostconvention” GC1ETJW in “het Parc Hotel” in de buurt van Berdorf.
De cache was temporarily unavailable dus thuis al contact gezocht met de eigenaar. Deze vertelde me dat er een tijdelijke micro ligt die ik gewoon kan loggen.

Als je daar aankomt zie je idd een verlaten Hotel, overal ligt glas doordat men bijna alle ramen voorzien heeft van een groot gat.

Zoals een echte gast betraden we het Hotel, gewoon door de hoofd ingang. Eenmaal binnen is het een grote gaos, maar wel appart om te zien.
We werden ontvangen in de ontvangst kamer met een mooie openhaard. Na de ontvangst gingen we het sanitair eens bekijken, eerst de wastafel daarna de toilette daar werden we niet echt vrolijk van.

Parc Hotel_007 Parc Hotel_008, Bah Parc Hotel_003, in de keuken (cache)
Sanitair? Wordt er hier niets schoongemaakt? De cache lag te bakken.

Op naar de keuken hier zag het er netjes opgeruimd uit. Met een mooie gashaard in het midden, de voorloper van een kookeiland hier kon  wel een lekker maaltje gekookt worden. Gelukkig hadden we net gegeten.

Na alles eens goed bekeken te hebben besloten we de cache te loggen maar de overnachting in dit hotel te annuleren.

Grappig dat het hier kan, bij ons zou het zijn afgebroken en er direct iets nieuws worden neergezeet.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone