Ofze 2014 “Gewoon genieten”

SAMSUNG CAMERA PICTURES En of het genieten was!

Om 8.00 uur reden we richting de carpool plaats Apeldoorn/Voorst, om daar over te stappen in het cachemobiel van Kruimbol. Gezamenlijk vertrokken we wederom richting de polder om te genieten op het Ofze 2014. Onderweg werd er natuurlijk nog wel ergens gestopt voor een cache om ons zo op te warmen.
Eenmaal aangekomen was het meteen een gezellige bedoeling. Na het inschrijven namen we plaats aan een tafel en begonnen natuurlijk met een bakkie koffie, ik tenminste wel.

Toen kwam Triskelle binnen, het zou zijn 5000-ste zijn vandaag, dus heb ik hem natuurlijk gefeliciteerd met deze mijlpaal en hem ff op de foto gezet. (om privacy redenen zullen we deze hier niet plaatsen 😉 )

Ook dit jaar begonnen we, Kruimbol, Triskelle en Garfieldnl met een lekker wandeling namelijk de kindercache. Ondanks dat wij ons soms nog net een kind voelen was Dani het enige echte kind. Hij mocht dus ook de vragen beantwoorden en na een korte wandeling langs veel speeltoestellen werd de cache snel gevonden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES Het “|OFZE 2014| Klompenpad” GC5C7V9 was de volgende cache wederom een multi, maar met dit prachtige weer is dat echt geen straf. 🙂 maar gewoon genieten!
In een heerlijke herfst omgeving liepen we zonder klompen van Wp naar Wp, sommigen waren zeer lastig te vinden maar uiteindelijk is het toch allemaal gelukt.
Ik moet toch maar eens klompen aanschaffen want ook hier in de omgeving liggen diverse Klompenpaden. Misschien geeft het een extra dimensie aan de wandeling, het zal me ieder geval zere voeten opleveren 😉

Ach en omdat we toch al zo lekker bezig zijn vandaag zeg ik: kom maar op met de volgende multi 🙂

Eerd “|OFZE 2014| Totally tubular – pinnen” GC5C7VRSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESHier werd Dani aan het werk gezet en het zag er naar uit dat het nog wel ff ging duren, dus besloten een aantal van ons om nog ff een oppikkertje in de buurt te gaan bezoeken. Ik zag op de GPS een mooi pad dat ons er heen zou leiden of is het lijden, want was een pad was geen sprake meer. Cache werd gelukkig wel vlot gevonden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na de lunch besloten we “|OFZE 2014| Bodemschatten I & II” GC4TFZP/GC4TFZQ wederom multi’s, nou moet ik opletten dat ik niet word aangestoken met het multi-virus 😉

Ach wat maakt het ook uit, vandaag was het gewoon Genieten! met een Grote G!
Organisatie bedankt voor het event en Kruimbol & Triskelle bedankt voor de gezelligheid.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone