Puntjes rapen kan ook gezellig zijn

SAMSUNG CAMERA PICTURES Deze dag stond alweer enige tijd in de agenda als puntjes dag, gezellig een dagje puntjes zoeken met Stonehorse en Kruimbol. Ditmaal stonden “Powertrail Veenendaal” GC51EF9 en “De puntjes van Geo3hoek” GC46RNB op het programma, en natuurlijk alles wat we verder nog tegen zouden komen.

Om 7.15 uur werd ik thuis opgepikt en reden we via Zutphen, waar Kruimbol klaar stond met koffie, naar Veenendaal waar we bij Nr. 019 van de Powertrail zouden beginnen. De fietsen werden afgeladen en voor we vertrokken werd er eerst nog een bakkie gedaan.
De ene na de andere cache werd vlot gevonden, geen hoogstaande kwaliteit in een mooie omgeving maar gewoon puntjes in en rond de stad maar tussen door genoeg tijd om flink te 6ouwehoeren.
En toen zagen we opeens een rijdend sauzenbroodje waar de rook vanaf kwam, wat is dat nu weer????
De geur bleef lang in onze neus zitten en toen we een paar caches later de reuze saucijs weer voorbij zagen komen ging Kruimbol in de achtervolging. Niet veel later lagen onze fietsen op de grond en stonden we een heerlijk vers sauzenbroodje te eten.
Tijdens onze ronde kwamen we nog langs de “Heltrail” een serie van 6, gelukkig niet helse puzzels met een bonus in de buurt van natuurreservaat  “de Hel”
We hadden inmiddels bijna alle caches van de “Powertrail Veenendaal” gevonden toen we opeens bedachten dat er nog een bonus was, helaas hadden we verzuimd de gegevens te noteren. Maar we hadden wel een idee waar deze zich ongeveer moest bevinden en door goed op te letten zagen we opeens een giga cachepaadje….. en ja hoor de Bonus kon gelogd SAMSUNG CAMERA PICTURESworden.

We gingen door met “De puntjes van Geo3hoek” GC46RNB, dit bleek in tegenstelling tot de voorgaande trail een zeer leuke route te zijn door een mooie omgeving. Genietend van de omgeving werden de puntjes stuk voor stuk binnen gehaald.
Maar ergens ging er iets mis…. een zandpad met een behoorlijk spoor…. een grote plas met water…. een onhandige fietser…. en …. PLONS! SAMSUNG CAMERA PICTURES
Tja en daar lag ik dan, lang uit in de enige plas water die we vandaag tegen gekomen waren. Maar gelukkig stond ik alweer op beide benen voordat Kruimbol er een foto van kon maken, dus ik ontken alles….
We vervolgden onze rit langs een mooie sluis en een mooi aangelegd recreatiegebied.
Na het loggen van de Bonus was het inmiddels tijd geworden om een wat te gaan eten.

En niet veel later zaten we, hoe kan het ook anders want het is inmiddels traditie geworden, op het terras van een Kebab zaak te genieten van ons eten. Maar we waren nog niet verzadigd, wel wat het eten betreft, er moest nog ff verder worden gecached maar nu met de auto.
Na 13 uur cachen stond de teller op 🙂 174 founds en 🙁 2 DNF
Een zeer gezellig dag was het en daar doen we het voor!

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone