Vakantie Tsjechie deel1

Zo hier ff een bericht vanaf onze camping in Tsjechië.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

cache2aVandaag ff op pad geweest, ondanks deze hoge temperaturen van 30+ natuurlijk ff een paar caches meegenomen.cache2b
En waar leid de GPS ons naartoe, jawel naar een kerkje GC13E2E die we in de verte zagen. Daar aan gekomen bleek al snel dat we het pootje door moesten en de cache op de begraaf plaats van de kerk lag…. Ach ja we zijn toerist en dus open we het hek en gaan opzoek naar de cache. Gelukkig lag hij niet bij een graf verstopt en had ik het doosje snel gevonden, loggen en weer snel de auto in waar de verfrissende lucht van de airco al op me wachtte.

StoneDe volgende… Het leuke van cachen hier is dat je geen idee hebt wat je te wachten staat want bijna alles is alleen Tsjechisch.
mmmm…. een cache GCJ9BR langs de weg lekker interessant, maar hee waar loopt dat pad naar toe….
een rare steen zomaar midden in het landschap, wel met een mooi uitzicht.

Toen weer verder met de auto en we kwamen er weer een tegen, 500 meter van de weg moet lukken toch…. Dani wou graag mee dus samen op pad, echter na 50 meter weg pad en ging het gevaarlijk de berg af. 10 minuten later waren we 10 meter dichter bij de cache gekomen, deze was dus niet te doen tenminste niet met Dani erbij. Terug naar de auto en op naar cache3een volgende. Weer een 350 meter lopen GCV8QT , hop met zijn alle de auto uit en op weg. Daar stonden we dan aan de rand van een afgrond met een geweldig uitzicht over het ravijn. Voor de cache moest ik 5 meter naar beneden klimmen met als enige houvast een boomwortel. Yes het doosje gevonden oeps…. wat doen al die wespen hier, shit daar sta je dan op wat losse rotsen dus snel loggen en weer als een speer naar boven.

Daarna nog eentje gedaan in een park GC1PN4N maar dat was niet veel bijzonders, je weet wel een tiktak-doosje met een gekreukt papiertje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone